AcasăNewsRetineri in cazul masacrului de la Nisa, revendicat de ISIS

Retineri in cazul masacrului de la Nisa, revendicat de ISIS

Desi se astepta inca de vineri un mesaj prin care sa se revendice atacul sangeros care a indoliat Franta, chiar de Ziua Nationala, un anunt in acest sens a venit sambata, din directia gruparii teroriste autointitulate „Stat Islamic”- ISIS.

Mai precis, din cate anunta france24.com, o agentie de stiri fidela organizatiei amintite a vehiculat ca soferul care conducea camionul care a lovit in plin oamenii care iesisera sa urmareasca focurile de artificii, in seara zilei de 14 iulie, a fost „soldat al Statului Islamic”. Odata ce acest anunt a ajuns la urechile autoritatilor franceze, s-a trecut la verificarea informatiei.

In tot acest timp, inchestigatiile continua. Iar anchetatorii au operat mai multe arestari – trei la numar- in cazul unor persoane banuite ca ar fi putut avea legaturi cu principalul suspect, din cate mentioneaza presa franceza. Masurile vin la o zi de cand oaemnii legii s-au oprit acasa la sofer, pentru a face verificari. Trebuie spus ca pana la momentul de fata nu se stie exact daca francezul de origine tunisiana a actionat singur joi noapte sau daca a avut si complici. Toate aceste aspecte se asteapta sa fie lamurite in cadrul anchetei aflate in plina desfasurare.

Va amintim ca in Franta sambata e prima zi de doliu national, din cele trei decretate in memoria celor 84 de persoane, printre ele si copii, care au murit in urma atacului sangeros produs la Nisa.

sursa foto: reporterntv.ro

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger