AcasăNewsRetinere la varful CEO, pentru abuz in serviciu

Retinere la varful CEO, pentru abuz in serviciu

Seful Complexului Energetic Oltenia (CEO) si-a petrecut noaptea de miercuri spre joi la politie, dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, fiind suspectat de abuz in serviciu.

Masura a fost luata de catre oamenii legii din Gorj, seara trecuta, si il vizeaza pe Laurentiu Ciobotarica, directorul general interimar al Complexului Energetic amintit, pe care oamenii legii il suspecteaza de abuz in serviciu, si de producerea unui prejudiciu de circa 120.000 de lei, in dauna CEO, din cate spun anchetatorii.

„Din cercetari a rezultat faptul ca suspectul in cursul anului 2015, cu stiinta si-ar fi incalcat atributiile de serviciu in sensul ca ar fi aprobat si ar fi acordat o compensatie financiara unui membru al directoratului pentru incetarea contractului de mandat”, anunta, joi, politistii gorjeni, intr-un comunicat.

E important de mentionat ca oamenii legii gorjeni continua cercetarile in acest dosar penal, dar si ca in cursul acestei zile, Ciobotarica va ajunge in fata magistratilor din targu Joi, cu procupunere de arestare preventiva.

sursa foto:focus-energetic.ro

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger