AcasăNewsRetele teroriste planuiau evadarea interlopilor din puscarii

Retele teroriste planuiau evadarea interlopilor din puscarii

Ioan Bala a refuzat sa spuna cine erau interlopii care isi pregatisera evadarea

La o inaugurare plicticoasa a noii puscarii din Vaslui, directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor a facut o declaratie socanta, care a pus o tara intreaga pe jar.

Ioan Bala a refuzat sa spuna cine erau interlopii care isi pregatisera evadarea

Astfel, conform lui Ioan Bala, ar fi fost destructurate trei retele teroriste care, in cel mai scurt timp, urmau sa declanseze operatiuni armate fara precedent in tara noastra pentru eliberarea din penitenciare a unor lideri interlopi.

Falsi politisti

Ioan Bala

Mai mult, ofiterii de informatii care au instrumentat aceste dosare in cel mai mare secret ar fi gasit si planurile minutioase dupa care ar fi urmat sa actioneze teroristii, care isi procurasera deja masini inscriptionate cu insemnele Politiei si cu dotarile corespunzatoare, fiind chiar imbracati in uniformele oficiale. Bala a adaugat si ca destructurarea celor trei grupari a fost extrem de riscanta, intrucat falsii politisti detineau arme de foc performante si erau hotarati sa le foloseasca impotriva oamenilor legii. Totusi, directorul ANP nu a precizat si cine erau liderii interlopi care au  platit aceste trupe de commando, ce aveau misiunea sa ii ajute sa evadeze din penitenciarele unde isi ispasesc acum pedepsele.

Ultima ora. In urma acestor declaratii surprinzatoare, Ioan Bala a fost destituit imediat din functia pe care o detinea. Desi explicatia oficiala a fost ca acesta ar fi panicat degeaba opinia publica intrucat s-a referit la un caz petrecut cu patru ani in urma, sursele noastre din Ministerul Justitiei sustin ca, pur si simplu, pe Bala l-a luat gura pe dinainte si astfel a compromis o ancheta complexa a serviciilor secrete, aflata in plina desfasurare.

author avatar
Catalin Tache
1.085 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bravo domnule Bala. Ai dat pe biga tot planul „sicret” si ai deconspirat deconspirarea. Oare astia se mai si controleaza din cand in cand,la cap. A vrut si el putina(da chiar putina) publicitate. Creda „tiroristi astia rai” aveam si jocuri pe calculator cu arme performante si domnul AlaBala le-a gasit in cuibul lor de „tiroristi”. Bai fratilor pe ce criterii sunt promovati oamenii astia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger