AcasăNewsRestricții pe DN7 - Valea Oltului: sunt fisuri în asfalt / În...

Restricții pe DN7 – Valea Oltului: sunt fisuri în asfalt / În urmă cu câteva zile s-a surpat drumul – VIDEO

valea oltuluiRestricții pe DN7 - Valea Oltului: sunt fisuri în asfalt / În urmă cu câteva zile s-a surpat drumul - VIDEO

Au apărut noi fisuri, miercuri seară, în carosabilul DN7 – Valea Oltului, pe o porțiune remediată de curând, în județul Sibiu, pentru care au fost impuse din nou restricții rutiere pe Valea Oltului.

„Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Sibiu informează că pe DN7 / E81, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localitățile Lăzăret și Boița, din județul Sibiu, pe tronsonul kilometric km. 246+670 și 246+850, traficul a fost restricționat pe o bandă și se desfășoară semaforizat, ca urmare a apariției unor fisuri ale părții carosabile și pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu”, a anunțat purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Welter.

Drumul pe Valea Oltului s-a surpat din nou, pe tronsonul dintre Lazaret și Boița

Practic, s-a reactivat o surpare, despre care autoritățile anunțaseră că a fost remediată, în urmă cu mai puțin de o săptămână.

Problema inițială a apărut în aceeași zonă, pe tronsonul dintre km 246 + 700 m și km 246 + 900 m al DN7 / E81, duminică, 22 ianuarie. Restricțiile de circulație au fost impuse până vineri, 27 ianuarie, când s-a reluat traficul în condiții normale.

Doar că noile fisuri demonstrează că situația este mult mai gravă decât au preconizat drumarii. Pentru o problemă asemănătoare, apărută tot pe Valea Oltului, la aproximativ 10 kilometri depărtare, în Câineni – Vâlcea, în urmă cu trei ani, a fost nevoie de mai bine de o jumătate de an pentru repararea și consolidarea drumului.

Apariția noilor probleme pe carosabil și acostament a fost influențată și de condițiile meteorologice: nordul județului Vâlcea și sudul județului Sibiu aflându-se sub o atenționare de Cod portocaliu, valabilă până vineri, 02 februarie, ora 02:00, în zona montană, ce constă în ninsoare însoțită de vânt în rafală, cu viteze de 90 – 100 km/h, care determină scăderea vizibilității sub 50 de metri.

author avatar
Andreea Vlad
117 afisari

2 COMENTARII

  1. Aoleo,nenrocire mare,pai pe unde va mai trece caravana de masini a Navetistului,prmul schior al Patriei ? SRI-ul,dati-i ba un elicopter la dispozitie,ca si-asa nu prea aveti ce face cu sase elicoptere. Cursa o treceti la cheltuieli neprevazute,ca tot nu va controleaza nimeni pe ce ferestre aruncati banii.Pt. alocatiile copiilor,12 lei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger