AcasăNewsRestrictii de circulatie la acest sfarsit de saptamana

Restrictii de circulatie la acest sfarsit de saptamana

Participantii la trafic sunt informati ca, duminica, de Florii, circulatia in centrul Capitalei va fi restrictionata, in vederea bunei desfasurari a unei procesiuni religioase prilejuite de aceasta mare sarbatoare.

Ca urmare, pentru a evita situatiile neplacute in care sa descoperiti ca drumul pe care vreti sa il parcurgeti cu masina personala este blocat, va este recomandat sa va informati cu privire la traseul pe care circulatia rutiera va fi restrictionata, duminica, 13 aprilie.

Procesiunea de Florii va avea loc intre orele 13.30-15.30, pe traseul Biserica Franceza – Statuia Aviatorilor – bd. Aviatorilor – Piata Victoriei – Calea Victoriei – str. G-ral Berthelot  – Catedrala Sf. Iosif. Cum participantii la eveniment vor merge pe prima banda de circulatie, reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei le recomanda soferilor sa evite, pe cat posibil, deplasarea in zonele amintite, in intervalul orar mentionat, sa respecte indicatiile politistilor care dirijeaza traficul si sa reduca viteza in momentul in care se apropie de grupul de credinciosi. Mai mult, conducatorii auto sunt sfatuiti ca, in cele doua ore in care traficul in centrul Capitalei este restrictionat, sa foloseasca cu precadere transportul in comun si mai putin autoturismele personale, astfel incat sa se evite blocajele in trafic.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger