AcasăNewsRestrictii de circulatie in Capitala, in acest weekend. Aflati, din timp, rutele...

Restrictii de circulatie in Capitala, in acest weekend. Aflati, din timp, rutele ocolitoare!

Ca urmare a organizarii unor evenimente sportive sau artistice, circulatia rutiera va fi restrictionata in anumite zone din Bucuresti, pe parcursul urmatoarelor doua zile. Ca urmare, pentru a nu avea surprize neplacute, respectiv sa constatati ca anumite artere sunt inchise traficului autoturismelor, e bine sa aflati din timp ce variante puteti alege, pentru a ocoli strazile pe care masinile nu pot rula, intr-un anumit interval orar, in acest weekend.

Astfel, Brigada Rutiera a Capitalei, informeaza bucurestenii ca, sambata, 14 iunie, intre orele 9-18, va avea loc un maraton ciclist. Traseul pe care vor circula participantii la evenimentul sportiv este urmatorul: parcarea Clubului de Echitatie Felix Topescu – aleea Privighetorilor – str. Vadul Moldovei – aleea Padina – aleile din padurea Baneasa si retur. Ca urmare, circulatia rutiera va fi restrictionata, in acest interval, pe aleea de legatura dintre str. Padina si Aleea Privighetorilor.

Un alt eveniment de profil, Bicilesti, va avea loc, tot sambata, in Bucuresti. Astfel, traficul rutier va fi restrictionat in intervalul 10:00 – 18:00 pe sos. Kiseleff intre Piata Arcul de  Triumf si Piata Victoriei si pe str. Arh. Ion Mincu intre bd. Aviatorilor si bd. Ion Mihalache. Conducatorii auto sunt informati asupra rutelor ocolitoare, dupa cum urmeaza: sos. Kiseleff – bd. C-tin Prezan – Piata Charles de Gaulle  – bd. Aviatorilor; sos. Kiseleff – Piata Arcul de  Triumf – bd. Maresal Alexandru Averescu –  bd. Ion Mihalache – Piata Victoriei.

De asemenea, o alta manifestare, de aceasta data artistica, respectiv o parada, se va desfasura duminica, 15 iunie, in Capitala. Evenimentul va duce la restrictionarea circulatiei autovehiculelor in centrul Bucurestilor, intre orele 10-15, pe sos. Kiseleff intre Piata Arcul de  Triumf si Piata Victoriei, si pe str. Arh. Ion Mincu intre bd. Aviatorilor si bd. Ion Mihalache. Pentru a evita zona in care traficul rutier va fi inchis, soferii bucuresteni – dar nu numai -au la dispozitie urmatoarele rute ocolitoare: sos. Kiseleff – bd. C-tin Prezan – Piata Charles de Gaulle  – bd. Aviatorilor; sos. Kiseleff – Piata Arcul de  Triumf – bd. Maresal Alexandru Averescu – bd. Ion Mihalache – Piata Victoriei.

Soferilor li se recomanda sa nu stationeze sau sa-si opreasca autoturismele in alte zone decat in cele special amenajate, sa circule cu prudenta, in special cand se deplaseaza pe langa grupuri de pietoni, si sa respecte indicatiile agentilor de circulatie aflati in perimetrul respectiv.

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger