AcasăNewsRestrictii de circulatie in Capitala, de Ziua Nationala a SUA

Restrictii de circulatie in Capitala, de Ziua Nationala a SUA

O manifestare destinata marcarii, marti, adica pe 4 iulie, in Bucuresti, a Zilei Nationale a Statelor Unite, va aduce restrictii la nivel de trafic rutier, in Bucuresti.

Un anunt in acest sens a venit, marti, din directia Brigazii Rutiere Bucuresti. Concret, se anunta ca, incepand cu oele 17 si pana la miezul noptii, circulatia masinilor in Capitala se va restrictiona, gradual, dupa cum urmeaza:

– incepand cu ora 17.00 – pe Str. “fara nume” din zona vestica ce face legatura intre Bd. Dr. Liviu Librescu si drumul de servitute (zona sudica a Ambasadei SUA) si Str. Vasile Ghetie intre Bd. Liviu Librescu si Str. Corneliu Roman;

– si tot incepand cu ora 17.00, pana la ora 24.00, se va restrictiona total traficul pe Bd. Dr. Liviu Librescu, de la Piata Ion Maier pana la intersectia cu Bd. Agronomiei, str. „fara nume” de la Complexul Rezidential intre Bd. Dr. Liviu Librescu si Str. Corneliu Roman, precum si pe drumul de servitute din zona sudica a ambasadei, de la intersectia cu Bd. Alexandru Nasta si Str. Corneliu Roman.

sursa foto: Facebook/Politia Romana

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger