AcasăNewsReprosul lui Ponta i-a stricat somnul lui Antonescu: Crin, aici nu esti...

Reprosul lui Ponta i-a stricat somnul lui Antonescu: Crin, aici nu esti la Parlament!

Tabieturile liberalului Crin Antonescu au inceput sa-l cam scoata din minti pe pesedistul Victor Ponta.

Victor Ponta s-a saturat sa-l tot astepte pe Crin Antonescu

Disensiunile dintre liderii USL nu pornesc de la ideologie, programe sau strategii, ci isi au izvorul in lene si comoditate, cele doua ”calitati” principale ale liberalului Crin Antonescu. Trasaturi cu care presedintele PNL se si mandreste, daca ne amintim de celebrul interviu in care a lamurit problema somnului.

Discursul premierului l-a adormit pe presedintele PNL

”Dorm linistit atunci cand ma culc si dorm cat vreau”, preciza Antonescu. Ghidandu-se dupa aceasta filosofie de viata, liberalul nu si-a infrantat nevoia de odihna, atipind chiar in timp ce colegul Ponta le servea un discurs mobilizator uselistilor ieseni. ”Exista o uriasa speranta si o uriasa asteptare din partea oamenilor, nu intamplator avem in sondaje de opinie si foarte probabil vom avea si la vot un rezultat cu totul si cu totul extraordinar. Eu vin insa si va spun ca mari asteptari si mari sperante, daca nu suntem atenti, pot duce la mari dezamagiri si va rog pe toti sa ne gandim cum raspundem la aceste asteptari si cat putem sa facem din ceea ce promitem. (…) Vreau sa fim foarte responsabili, pentru ca oamenii au incredere in noi, o sa guvernam si dupa decembrie. Este important ca impreuna sa ne dovedim intr-adevar altfel decat cei de dinainte”, a afirmat premierul, in timp ce presedintele Senatului, cu toata responsabilitatea, le dormea pe rupte.

Chiulul, permis doar la Senat

Ca Antonescu picoteste in timpul discursurilor nu este un motiv de suparare pentru Victor Ponta, liderul PSD recunoscand ca interventiile sale sunt ”mai tehnice”, deci plictisitoare. Ce-l irita pe premier este faptul ca liberalul fie intarzie, fie trage chiulul de la reuniunile USL. Dupa comentariul ”Mai e, mai, Crin in USL?”, aruncat de Ponta in debutul unei conferinte de presa la care Antonescu si-a facut cu greu aparitia, seful Executivului l-a apostrofat din nou pe colegul sau in timpul vizitei la Iasi.  „Aici nu sunteti la Parlament, sa lipsiti tot timpul, domnule!”, a izbucnit Ponta, dupa ce Antonescu a ratat inaugurarea  centurii ocolitoare a Municipiului Iasi si a ajuns tarziu si la intalnirea electorala.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.162 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asa da; eu dorm si vara, si iarna dar mai ales cind sunt in campanie cu plagiatorul, ce sa zic, un penibil si un nepriceput al politiciii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger