AcasăNewsReprezentantii Lufthansa: "Nu intelegem ce s-a intamplat cu avionul cazut in Alpii...

Reprezentantii Lufthansa: „Nu intelegem ce s-a intamplat cu avionul cazut in Alpii francezi. Totul era in conditii optime”

Un avion Airbus, al companiei Germanwings (divizia de low-cost a celor de la Lufthansa), s-a prabusit, marti, in Alpii francezi.

Avionul asigura legatura intre Barcelona si Dusseldorf si avea la bord 150 de persoane, 144 de pasageri si sase membri ai echipajului. Pana la aceasta ora autoritatile nu au confirmat existenta vreunui supravietuitor, semn ca toate cele 150 de persoane si-au pierdut viata in teribilul accident.

Reprezentantii Lufthansa sustin ca deocamdata nu se stie motivul prabusirii avionului. „Nu intelegem ce s-a intamplat. Totul era in conditii optime. Avionul era in conditii perfecte, iar cei doi piloti erau foarte experimentati”, este mesajul transmis de sefii Lufthansa.

Nemtii spera ca misterul sa se descifreze dupa ce autoritatile vor pune mana pe cele doua cutii negre. De altfel, echipe de interventie nemtesti si franceze continua cautarile in zona.

S-a spus initial ca pe lista de pasageri erau doar cetateni nemti si spanioli, dar ultimele informatii arata ca la bordul avionului Germanwings se aflau si trei britanici, un american, un marocan si mai multi argentinieni, japonezi, turci, australieni si columbieni.

Avionul s-a prabusit in Alpii francezi, la circa 100 de kilometri nord de orasul francez Nisa.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger