AcasăNewsReportul urias de la LOTO 6/49 ramane in joc pentru extragerea de...

Reportul urias de la LOTO 6/49 ramane in joc pentru extragerea de duminica!

Marele premiu de la categoria I a jocului LOTO 6/49, pus la bataie la tragerea de joi, nu a fost castigat. Asa ca sperantele jucatorilor se transfera pentru duminica, zi in care vor avea loc noi extrageri loto.

Deloc putini au fost cei care si-au cumparat, pe 11 iulie, bilete la LOTO, din dorinta de a-si incerca norocul la extragerea de joi. Din pacate pentru ei, posesorii de bilete LOTO au aflat ca nici la aceasta tragere nu a existat un jucator care sa ghiceasca numerele extrase in direct, in emisiunea „Lozul cel mare”, de la TVR. Pentru tragerea din 11 iulie, Loteria Romana anuntase ca reportul la categoria I a jocului 6/49 a ajuns la un nou nivel record- peste 10,9 milioane de euro. Asadar, premiul cel mare va fi pus din nou la bataie, la extragerea de la sfasritul acestei saptamani, respectiv pe 14 iulie.

De asemenea, premii deloc de neglijat au fost puse la bataie si la celelalte jocuri ale Loteriei -Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. VEZI ce numere au fost extrase la Loto 6/49, Joker, Noroc, Loto 5/40, la tragerea din 11 IULIE!

578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger