AcasăNewsReportul ISTORIC de la LOTO 6/49 nu a fost castigat. Premiul ramas...

Reportul ISTORIC de la LOTO 6/49 nu a fost castigat. Premiul ramas in joc depaseste 10 milioane euro

Duminica nu a fost o zi cu noroc pentru jucatorii care si-au incercat sansa la LOTO, nadajduind sa castige premiul cel mare pus la bataie la categoria I a jocului 6/49, ajuns la o suma record.

La extragerea de pe 7 iulie, la Loto 6/49 au fost puse la bataie peste 46,7 milioane lei (peste 10,5 milioane euro) –  cel mai mare report inregistrat vreodata la categoria I a celui mai popular joc al Loteriei Romane. Desi foarte multi romani si-au cumparat bilete, pe care fie le-au completat cu numere care au diferite semnificatii pentru ei, fie cu unele alese la intamplare, si au urmarit cu sufletul la gura tragerea difuzata in direct de Televiziunea Publica, niciun jucator nu a avut norocul sa ghiceasca numerele castigatoare, cele extrase la LOTO 6/49.

Ca urmare, premiul record se reporteaza pentru extragerea de joi, 11 iulie. Cand impatimitii jocurilor Loto isi vor incerca din nou sansele, in incercarea de a castiga reportul de la categoria I a jocului 6/49, dar si premiile puse la bataie la celelalte jocuri ale Loteriei – Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

Citeste si: LOTO, 7 IULIE (DUMINICA): IATA ce numere au fost extrase la Loto 6/49 (report record), JOKER, NOROC, LOTO 5/40!

1.165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger