AcasăNewsReplica PSD la atacurile presedintelui: Iohannis e suparat ca Romaniei ii merge...

Replica PSD la atacurile presedintelui: Iohannis e suparat ca Romaniei ii merge bine!

PSD, un partid care si-a pierdut vitaminele pe drum

Ca urmare a recentei declaratii facute de Klaus Iohannis la Cotroceni, cum ca „PSD a produs cea mai slaba guvernare de dupa Revolutie” ,  si ca „pentru PSD, este mult mai important sa-i fie bine lui Dragnea decat sa-i fie bine Romaniei sau sa le fie bine romanilor”, formatiunea a ales sa ii dea o replica presedintelui.

Acest lucru s-a concretizat in forma unui comunicat de presa, in care se aduce ca argument anuntul INS privind cresterea economica de 5% in primul trimestru din acest an.

Iata comunicatul:

„Iohannis nu poate sa faca diferenta dintre un succes al romanilor si interesul sau electoral. Chiar in ziua in care INS anunta oficial ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din Europa, de 5%, Iohannis pretinde ca guvernarea PSD nu ar fi facut nimic bun!

 

Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum. In mod fals, incearca sa induca ideea ca sunt doua feluri de romani: unii care ar sustine si unii care n-ar sustine lupta anticoruptie. In realitate toti romanii sunt de acord cu lupta anticoruptie, atat timp cat sunt respectate drepturile fundamentale ale omului.

 

Stirea reala a zilei este ca Romania reuseste sa obtina o crestere economica de 3 ori mai mare decat media Uniunii Europene!

 

Este un rezultat al bunei guvernari care da sperante oamenilor ca viata lor se va imbunatati in urmatoarea perioada. Asa cum in anii precedenti PSD a marit pensiile si salariile, tot asa vom lua masuri ca roadele acestei cresteri economice sa se regaseasca si de acum inainte, in viata si buzunarele romanilor.

 

O tema reala care ar fi trebuit supusa referendumului este cresterea salariului minim pe economie. In urma unui astfel de scrutin ar intelege si PNL ca majorarea salariului minim este esentiala pentru milioane de romani si nu se poate afirma niciodata ca aceasta masura este antisociala si antieconomica, asa cum afirma liberalii lui Orban.

 

In ceea ce priveste remanierea guvernamentala, ministrii PSD care candideaza la alegerile pentru Parlamentul European, au avut un comportament onest fata de cetateni si au evitat sa amestece actiunile guvernamentale cu cele de campanie. In loc sa critice PSD pentru acest lucru, Iohannis ar fi trebuit el insusi sa nu foloseasca functia prezidentiala pentru a crea un avantaj electoral PNL.”

author avatar
Andrei Coman
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger