AcasăNewsReplica lui Dragnea: Iohannis putea sa fie mediator pana acum

Replica lui Dragnea: Iohannis putea sa fie mediator pana acum

In sfarsit, o reactie de lider adevarat dupa multitudinea de atacuri la adresa Romaniei!

Dupa discutiile cu presedintele, Liviu Dragnea ia avut o reactie categorica la spusele lui Iohannis, cum ca se vrea mediator intre partide, la aceste consultari.

„Domnul presedinte Iohannis putea sa fie mediator pana acum. Nu noi am inflacarat, incitat, alimentat ura, dezbinarea, scandalul pe marginea discutiilor despre legile Justitiei, noi n-am facut niciodata asta”, a replicat seful PSD.

Anterior, Dragnea mai facuse referire la aceasta dorita calitate de mediator a sefului statului. „Domnul presedinte nu se poate implica in activitatea parlamentara, a si spus lucrul asta, in acelasi timp nu poate fi mediator intre partidele politice, poate fi mediator intre puterile statului, intre stat si cetateni, dar noi n-am venit in primul rand sa ne luam un angajament in fata presedintelui, ci doar am inteles ca-si doreste sa tinem cont de recomandarile Comisiei de la Venetia, lucru pe care noi deja l-am facut prin Ordonanta”, a tinut sa sublinieze liderul Partidului Social Democrat.

Precizarile au venit dupa ce, pana sa inceapa consultarile, Klaus Iohannis explicase motivele pentru care a convocat consultarile care au inceput miercuri dupa-amiaza la Cotroceni, pe tema legislatiei din domeniul Justitiei, spunand ca in opinia sa este „nevoie de reluarea ciclului legilativ pe legile Justitiei” si ca la aceste consultari doreste sa fie vazut ca un „mediator intre partidele politice parlamentare”, si ca nu vrea „niciun pact cu PSD-ul”, nici cu ALDE, si nici cu altii.

author avatar
Cristina Stefan
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger