AcasăNewsReplica lui Dancila: Mi-am dat seama ca exista multa dezinformare

Replica lui Dancila: Mi-am dat seama ca exista multa dezinformare

Dupa ce pe parcursul dezbaterilor de la Strasbourg si a interventiei europarlamentarilor a luat notite, premierul Dancila a profitat de cele cateva minute pe care le-a avut la dispozitie pentru a raspunde unor intrebari si luari de pozitie, mentionand ca nu poate raspunde tuturor.

„Am vazut lucruri pe care le-am luat in calcul, lucruri constructive, am vrut un dialog constructiv, dar mi-am dat seama ca exista multa dezinformare si nu acuz pe cei care au spus aceste lucruri, ci pe cei care stau in spatele acestei dezinformari”, a ales sa puncteze Viorica Dancila.

Sefa Executivului a ales sa se adreseze direct europarlamentarului Monica Macovei, careia i-a batut obrazul, acuzand dezinformari. „Doamna Macovei, stiu despre dezinformarile dvs. Acest Guvern pe care-l criticati atat de des a adus o crestere economica de 7%, a crescut nivelul de trai al romanilor si de aceea romanii il iubesc. Nu va face cinste sa aduceti lupta politica interna in PE. Este o lipsa de respect fata de poporul roman”, a punctat Dancila.

Totodata, premierul s-a declarat dispus dialogului, astfel incat sa se indrepte ce e de indreptat. „Da, Romania este divizata, iar eu vreau ca Romania sa fie unita”, a subliniat sefa Guvernului.

sursa foto: gov.ro

429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger