AcasăNewsReplica lui Dancila: Doamna Turcan, aruncati atata venin, ca ati face invidioasa si...

Replica lui Dancila: Doamna Turcan, aruncati atata venin, ca ati face invidioasa si o vipera!

Dezbaterile de luni dupa-amiaza, din Camera Deputatilor, pe tema OUG 114, care contine si asa-numita „taxa pe lacomie”, nu au fost lipsite de replici taioase.

Dupa discursul initial, in care a prezentat punctul de vedere al Guvernului, si a sustinut cauza Ordonantei de Urgenta 114, si a celorlalte luari de pozitii de la tribuna Parlamentului, inclusiv ale liberalului Florin Roman, liderului USR, dar si a fostului premier Tudose, Viorica Dancila a mers din nou la microfonul salii, pentru a da o replica.

Unul dintre mesajele adresate de Dancila a fost catre liderul de grup al PNL-ului de la Camera, Raluca Turcan. „Legat de jignirile dvs, nu va voi raspunde, dna Turcan, aruncati atata venin in jurul dvs, ca ati face invidioasa si o vipera”, a replicat sefa Guvernului.

Liberala facuse, anterior, trimitere la „aceasta ordonanta nenorocita, care a transformat viata romanilor intr-un cosmar”, adresandu-se premierului. „In inceputul dezbaterii va rugam sa ne spuneti daca ati ratat primul examen de admitere la liceu, daca ati ratat primul examen de treapta a doua (…) de admitere la facultate (…) conteaza pentru toata lumea (…) avem, din nefericire, un prim-ministru care, cu toate ca a ratat toate aceste examene, astazi ocupa aceasta functie”, a conchis Raluca Turcan.

Amintim ca tema dezbaterii din Camerei Deputatilor a fost „Opriti Ordonanta Lacomiei, Ordonanta care baga Romania in faliment”.

322 afisari

3 COMENTARII

  1. Superba asta de unde a luat-o?! Singura reptila din lume care arunca venin e vipera cu corn. ? Tinteste partea termica cea mai intensa deci capul zona ochilor. Veninul ei e atat de concentrat ca simti ca te orbeste. Apoi vine atat de incet si atat de fatidic de te ataca capital. In 10 minute esti la judecata.

  2. Vipera sa inteleaga si ea la restul e vorba de cobra africana. Cel mai periculos sarpe din lume.

  3. OAIA DE TATARCAN ACTUALMENTE TARCAN NU AVEA CUM SA RATEZE VREUN EXAMEN DEOARECE A FACUT SCOALA LA MOSCOVA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger