AcasăNewsReplica lui Băsescu la criticile lui Turcescu pe tema legalizării prostituţiei

Replica lui Băsescu la criticile lui Turcescu pe tema legalizării prostituţiei

Basescu nu mai gaseste usile deschise

Liderul onorific al Mişcării Populare nu a ezitat, chiar la reuniunea PMP de duminică, în care Theodor Paleologu a fost desemnat prezdenţiabilul formaţiunii, să răspundă nemulţumirilor venite din partea deputatului partidului, pe tema declaraţiilor pe care le făcuse recent Traian Băsescu, în privinţa legalizării prostituţiei.

Cum deja nu mai era un secret pentru nimeni faptul că Robert Turcescu i-a criticat luarea de poziţie pe această temă, în ideea că Băsescu ”a vrut să nască un subiect de presă în care să fie primul sub luminile rampei”, fostul şef al statului i-a dat public o replică fostului jurnalist, chiar în faţa conducerii PMP şi a presei prezente la evenimentul de duminică al formaţiunii. Concret, Traian Băsescu a ales să amintească celor prezenţi – Turcescu lipsind din sală – faptul că a exprimat puncte de vedere pe acest subiect încă de pe vremea când conducea Primăria Capitalei. ”Eu susţin ideea care l-a supărat pe Turcescu de când eram primar şi vă rog pe toţi intrati pe site-ul Departamentului de Stat. Găsiţi raportul despre traficul de persoane din România, vă veţi îngrozi. Şi vă veţi da seama că ce propun unii şi alţii că vom eradica proxenetismul prin educaţie… eu sunt de acord, dar va dura 30 de ani, ori noi suntem într-o situaţie critică acum. Bun, n-o să fie cazul, nu o să faceţi voi temă de campanie, dar eu îmi voi susţine punctul de vedere, pentru că trebuie găsită o soluţie rapidă la faptul că România a ajuns cel mai mare furnizor de carne vie din Europa”, a susţinut Traian Băsescu în faţa Colegiului Naţional al PMP.

author avatar
Cristina Stefan
894 afisari

10 COMENTARII

  1. Și voi ce-ați păzit, Băsescule? De un sfert de secol vă prezentați de parcă n-ați avut puterea și acum ați fost parașutați. Soluția e simplă, nu legalizarea, neapărat, ci bulăul cu munca pe viață pentru criminali și, eventual, tata glonțul. Punct.

  2. Stimate Traiane, dacă chestia cu 20 de ani, nu s-a încheiat,chiar să sperăm că asta
    cu 30 nu va ține 300?

  3. Stimate Petrov, era și pe vremea președenției dumitale în floare… personal cred că i-ați vămuit și pe ăștia..

  4. @Apreciați că Traian Băsescu ar fi trebuit să prezinte și realizările personale, contribuția personală la rezolvarea chestiunii, cel puțin din perioada celor zece ani cât s-a aflat la Cotroceni, pe subiectul l-a care a făcut referire, ?

  5. Cum ați comenta și despre faptul că reprezentanții cultelor religioase ,cei care au organizat referendumul pentru familie nu au comentat afirmațiile lui Traian Băsescu, exprimând atitudini despre afirmațiile lui Băsescu, așa cum nici alți politicieni care în alte ocazii au dezbătut pe subiectul propus de Traian Băsescu în campania electorală a PMR ,nu au exprimat opinii, ?

  6. @Ați zice totuși că Băsescu, onorificul de la PMP, s-a oferit să dea startul campaniei electorale a lui Paleologu jr., un discipol al ideii „să-i prostim pe proști”, idee promovată de domnul Paleologu jr. îndeosebi în anii în care era mai apropiat de Traian Băsescu și de doamna Elena Udrea ,,că fiind dumneaiei” consilieră la Cotroceni și ministră a dezvoltării și turismului, deci opinați că Traian Băsescu, fiind onorific la PMP, s-a oferit să promoveze idea politică a candidatului Paleologu jr. ,,să-i prostim pe proști”, prin punerea în discuție publică a legalizării prostituției, ca temă de campanie a candidatului Paleologu jr. ?

  7. Petrov,ai fost 10 ani presedintele Romaniei….ne-ai ingropat pe toti si mai ai tupeul si nesimtirea sa vorbesti,la tombenon chiolbac!

  8. Dacă prostii sunt puțin naivi,de ce nu ar fi și ei puțin escroci! Jarpinoiu a transformat Palatul Cotroceni în lupanar!Restul loazelor erau responsabili cu încasările.w2w

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger