AcasăNewsRepartizare licee 2011: vezi cele mai mici medii din tara!

Repartizare licee 2011: vezi cele mai mici medii din tara!

Cea mai mica medie de admitere in clasa a IX-a este 3,26, inregistrata la Grupul Scolar Sarmasag, judetul Salaj, potrivit statisticilor Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Ultimele zece specializari la care au fost admisi candidati in clasa a IX-a indica Grupul Scolar din Salaj – specializarea eletromecanica, unde cea mai mica medie de admitere este 3,26.

Acesta este urmat de Grupul Scolar Ovidiu Densusianu, judetul Hunedoara, unde ultimul candidat admis are media 3,29, Grupul Scolar Simion Mehedinti Galati cu 3,33, Grupul Scolar Industrial Tehnofrig Cluj si Grupul Scolar Agricol „Dr. C. Angelescu” Dambovita, ambele cu 3,39.

Ultima medie de admitere la Grupul Scolar Zarnesti Brasov este 3,40, iar la Grupul Scolar Tehnic „Sfanta Ecaterina” Husi, judetul Vaslui – 3,43.

Totodata, ultimul candidat admis la Grupul Scolar „Erou Invatator Constantin Musat” din Buzau are media 3,44, cel de la Grupul Scolar „Bratianu” din Dragasani, judetul Valcea, are 3,45, iar cel de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Lazar” din Plopeni, judetul Prahova are 3,49.

 

1.425 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger