AcasăNewsRepartizare licee 2011: repartizat cu 3,60 in Bistrita

Repartizare licee 2011: repartizat cu 3,60 in Bistrita

Grupul scolar Grigore Moisil Bistrita

Un elev de la Şcoala Generala Nimigea de Jos din judetul Bistrita-Nasaud a fost repartizat la Grupul Şcolar „Grigore Moisil” din Bistrita, la profilul mecanic, cu media 3,60, in timp ce in judet 13 elevi au ramas nerepartizati.

Grupul scolar Grigore Moisil Bistrita

Cinci elevi din Bistrita-Nasaud au intrat cu media zece la liceu, patru alegand profilul matematica-informatica, iar unul ştiinte sociale, in timp ce alti 13 au ramas nerepartizati, informeaza Mediafax.

Potrivit informatiilor date publicitatii, marti, de Inspectoratul Şcolar Judetean (ISJ) Bistrita-Nasaud, doua fete care au intrat cu zece la liceu, Ancuta Patraşcan şi Maria Miskolczi, au absolvit Şcoala „Florian Porcius” din Rodna, alti doi elevi, Bogdan Carcu şi Aura Miron, au terminat ciclul gimnazial la Colegiul National „George Coşbuc” din Nasaud, iar un elev, Vlad Danila, a absolvit clasa a VIII-a la Şcoala Generala „Sever Pop” din Poiana Ilvei.

Trei dintre cei care au obtinut media zece s-au inscris la profilul matematica-informatica al Colegiului National „George Coşbuc” Nasaud, unul a ales acelaşi profil, dar la Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita, iar altul ştiintele sociale tot de la Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita.

Dintre absolventii de clasa a VIII-a din municipiul Bistrita, cea mai mare medie de admitere a avut-o Alexandra Rinja, care a absolvit Şcoala Generala „Ştefan cel Mare”, eleva situandu-se pe pozitia a unsprezecea in topul mediilor obtinute la admitere. Eleva a intrat la liceu cu media 9.91 la profilul matematica-informatica al Colegiului National „Liviu Rebreanu”.

In aceasta etapa de repartizare computerizata a elevilor au fost distribuiti in licee din judet 17 elevi din alte judete (Constanta, Cluj, Suceava, Prahova, Salaj, Maramureş şi Bucureşti), cea mai mare medie de admitere ( 9,49) avand-o un elev care a absolvit in Mangalia şi care va invata la Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita la profilul matematica-informatica.

In judet, s-a intrat la liceu inclusiv cu media 3,60 pe care a avut-o Grigore Chifa de la Şcoala Generala Nimigea de Jos, care va studia, din toamna, la Grupul Şcolar „Grigore Moisil” din Bistrita, la profilul mecanic. Aceasta este cea mai mica medie cu care au fost repartizat un elev.

In total, din Bistrita-Nasaud au fost repartizati 3.088 de candidati din 3101 inscrişi. Un numar de 13 candidati au ramas nerepartizati, aceştia avand medii intre 1.85 şi 5.97.

In liceele din Bistrita-Nasaud sunt 3.630 de locuri, 542 ramanand neocupate.

 

1.152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger