AcasăNewsRepartizare licee 2011: 163 elevi admisi cu media 10

Repartizare licee 2011: 163 elevi admisi cu media 10

Ministerul Educatiei anunta pe site-ul http://admitere.edu.ro ca 163 de elevi au obtinut media zece la admiterea in clasa a IX-a. Cele mai multe medii maxime au fost acordate in Iasi, Bucuresti, Dolj, Bacau si Mehedinti.

Potrivit site-ului http://admitere.edu.ro pe care au fost publicate rapoartele finale ale primei repartizari computerizate a absolventilor de clasa a VIII-a, cele mai multe medii de 10 au fost obtinute in judetul Iasi, respectiv 19.

Pe locul doi in clasamentul mediilor maxime este Capitala, cu 16 note de 10. Pe locul trei se situeaza judetul Dolj cu zece elevi cu media generala 10. Urmeaza Bacau si Mehedinti, la egalitate, cu cate noua elevi cu media 10.

In judetele Olt si Suceava s-au inregistrat cate opt elevi admisi cu media 10 la liceu, in Cluj si Dambovita cate sapte, in Neamt sase, in Bistrita-Nasaud, Constanta si Salaj s-au inregistrat care cinci elevi de 10, si cate patru in judetele Ialomita si Vrancea.

Cate trei elevi de 10 s-au inregistrat in judetele Buzau, Calarasi, Mures, Sibiu, Satu Mare, iar cate doi elevi cu media generala 10 s-au inregistrat in Arges, Bihor, Braila, Caras – Severin, Giurgiu, Prahova, Timis, Teleorman, Valcea. In sfarsit, judetele Brasov, Gorj, Galati, Hunedoara, Harghita, Ilfov, Maramures, Vaslui au avut doar cate un elev cu 10 pe linie.

 

4.641 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger