AcasăNewsREPARTIZARE computerizata LICEE 2012: AFLA rezultatele! (edu.ro)

REPARTIZARE computerizata LICEE 2012: AFLA rezultatele! (edu.ro)

Sunt şi elevi care nu au trecut de prima etapă a repartizării în liceu(foto: dorohoinews.ro)

Rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea in liceu 2012 (prima etapa) au fost afisate pe site-ul edu.ro. Aici elevii pot consulta listele si rapoartele disponibile pentru fiecare judet al tarii si pentru municipiul Bucuresti.

VEZI LA CE LICEU AI INTRAT FOLOSIND APLICATIA URMATOARE: REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2012

(foto: dorohoinews.ro)

Reprezentantii Ministerului Educatiei au precizat, vineri, prin intermediul unui comunicat, ca rezultatele repartizarii computerizate 2012 in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a, care nu implinesc 18 ani pana in ziua inceperii cursurilor anului scolar 2012-2013, vor fi afisate conform calendarului admiterii pe site-ul edu.ro, singurul site autorizat sa publice in mod oficial rezultatele admiterii 2012 in licee.

Listele cu numele absolventilor repartizati computerizat in 2012 si cu locurile ramase neocupate in unitatile de invatamant liceal de stat din judete si municipiul Bucuresti vor fi ulterior afisate si in unitatile de invatamant gimnazial, pana la data de 15 iulie, respectiv in licee, pana pe 16 iulie, precizeaza sursa citata.

Metodologia in vigoare de repartizare la licee 2012,  ii informeaza pe absolventii de clasa a VIII-a ca inscrierea in clasa a IX-a, la invatamantul de zi, a absolventilor de gimnaziu (exceptand candidatii la licee/ clase pentru care se sustin probe de aptitudini, a celor care solicita inscrierea in invatamantul special si a celor care candideaza pe locurile speciale pentru romi) se face prin repartizare computerizata.

Cititi mai mult: https://www.national.ro/online-live/repartizare-licee-2012-uite-la-ce-liceu-ai-intrat-conform-edu-ro-171241.html/#ixzz20VJcBEig
national.ro

4.581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger