Cauta

Renumitul Chef Paul Oppenkamp reinventeaza bucataria la „The Artist”

Celebrul Chef de Cuisine Paul Oppenkamp a transformat inaugurarea restaurantului sau – „The Artist” – din Centrul Capitalei intr-un adevarat spectacol gastronomic.

Celebrul Chef de Cuisine Paul Oppenkamp a transformat inaugurarea restaurantului sau The Artist intr un adevarat spectacol

Chef de Cuisine Paul Oppenkamp a pornit intr-o noua aventura atunci cand s-a hotarat sa aduca gastronomia moleculara la noi si sa-si deschida propriul restaurant, „The Artist”, in Centrul Istoric al Bucurestilor. Si nu numai el.

Miercuri seara, la petrecerea de inaugurare a restaurantului lui Oppenkamp, lumea buna din Capitala si vedetele alese pe spranceana au degustat cateva dintre retetele revolutionare inventate de proprietarul restaurantului „The Artist”.

Opera si savoare

Lumea buna a Capitalei si a delectate simturile cu delicatesele inventate de Oppenkamp servite in linguri special concepute pentru bucataria moleculara

Au fost reinterpretari de opera si muzica anilor ’30, proiectii cu structuri, sfere si molecule pe cladirile din Centrul Vechi, iar chelnerii imbracati impecabil, parca amintind de o alta perioada, au servit invitatii purtand manusi albe.

Talentatul Chef international de origine olandeza a transformat texturile, aromele si preparatele in uimitoare sculpturi savuroase, iar ingredientele de cea mai buna calitate au fost combinate gratie creativitatii si imaginatiei intr-o revolutionara experienta gastronomica.

Preparate servite in linguri speciale

Pentru inaugurarea restaurantului de pe strada Tonitza, nr. 13, Paul Oppenkamp a  pregatit delicioase canapee-uri cu foie gras, sfere translucide cu trufe albe si negre, crochete de vita, sarmale din homar,  peach melba, trabucuri din ciocolata si cocktailuri moleculare din jeleu cu gust de marquerita si cosmopolitan. Toate preparatele au fost servite in linguri special concepute pentru bucataria moleculara.

Rosii cu gust de mozzarela

The Artist

Mare succes a avut si cocktailul „The Artist”. Invitatii de seama au fost incantati sa descopere sampania cu aroma de floare de colt si piper, cartofii prajiti din mamaliguta sau rosii cu gust de mozzarela si un altfel de sorbet de catraveti… Eprubetele care decorau mesele lui Paul Oppenkamp au imprastiat toata seara pe strada Tonitza  miros de lamaita, ca intr-o adaptare moderna a povestilor cu domni si domnite care se plimbau eleganti pe Calea Victoriei si nu isi imaginau poate ca o sa ajungem sa reinterpretam gastronomia si esentele scumpe de atunci…

Ultimele stiri

  • Actrița Manuela Hărăbor, scoasă din distribuția unui serial pe motiv de „expunere politică”: „Cum e cu egalitatea de drepturi a ideologiei voastre pro-europene?”
  • Surse. CCR se pregătește să acorde indemnizații de câte 180.000 de lei pentru cei 3 judecători care își termină mandatul
  • Jocuri de noroc: Când influenceri și vedete devin dealerii noii dependențe
  • A expirat plafonarea la energia electrică/Cu cât cresc facturile la curent
  • ANRE majorează tarifele reglementate de distribuţie a gazelor naturale, de la 1 iulie
  • Elena Udrea află astăzi dacă va fi liberată condiționat. Judecătoria Ploiești, așteptată să se pronunțe asupra cererii fostului ministru
  • Comunicat de presă GREENVIRO SRL
  • Caricatura Zilei
  • Horoscop 1 iulie 2025 – Astăzi este cazul să vă simțiți bine
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version