Cauta

Renumitul Chef Paul Oppenkamp reinventeaza bucataria la „The Artist”

Celebrul Chef de Cuisine Paul Oppenkamp a transformat inaugurarea restaurantului sau – „The Artist” – din Centrul Capitalei intr-un adevarat spectacol gastronomic.

Celebrul Chef de Cuisine Paul Oppenkamp a transformat inaugurarea restaurantului sau The Artist intr un adevarat spectacol

Chef de Cuisine Paul Oppenkamp a pornit intr-o noua aventura atunci cand s-a hotarat sa aduca gastronomia moleculara la noi si sa-si deschida propriul restaurant, „The Artist”, in Centrul Istoric al Bucurestilor. Si nu numai el.

Miercuri seara, la petrecerea de inaugurare a restaurantului lui Oppenkamp, lumea buna din Capitala si vedetele alese pe spranceana au degustat cateva dintre retetele revolutionare inventate de proprietarul restaurantului „The Artist”.

Opera si savoare

Lumea buna a Capitalei si a delectate simturile cu delicatesele inventate de Oppenkamp servite in linguri special concepute pentru bucataria moleculara

Au fost reinterpretari de opera si muzica anilor ’30, proiectii cu structuri, sfere si molecule pe cladirile din Centrul Vechi, iar chelnerii imbracati impecabil, parca amintind de o alta perioada, au servit invitatii purtand manusi albe.

Talentatul Chef international de origine olandeza a transformat texturile, aromele si preparatele in uimitoare sculpturi savuroase, iar ingredientele de cea mai buna calitate au fost combinate gratie creativitatii si imaginatiei intr-o revolutionara experienta gastronomica.

Preparate servite in linguri speciale

Pentru inaugurarea restaurantului de pe strada Tonitza, nr. 13, Paul Oppenkamp a  pregatit delicioase canapee-uri cu foie gras, sfere translucide cu trufe albe si negre, crochete de vita, sarmale din homar,  peach melba, trabucuri din ciocolata si cocktailuri moleculare din jeleu cu gust de marquerita si cosmopolitan. Toate preparatele au fost servite in linguri special concepute pentru bucataria moleculara.

Rosii cu gust de mozzarela

The Artist

Mare succes a avut si cocktailul „The Artist”. Invitatii de seama au fost incantati sa descopere sampania cu aroma de floare de colt si piper, cartofii prajiti din mamaliguta sau rosii cu gust de mozzarela si un altfel de sorbet de catraveti… Eprubetele care decorau mesele lui Paul Oppenkamp au imprastiat toata seara pe strada Tonitza  miros de lamaita, ca intr-o adaptare moderna a povestilor cu domni si domnite care se plimbau eleganti pe Calea Victoriei si nu isi imaginau poate ca o sa ajungem sa reinterpretam gastronomia si esentele scumpe de atunci…

Ultimele stiri

  • Tele-Spa în România: Cum te relaxezi la distanță – beneficiile consultațiilor wellness online
  • Ursula cu Piper(ea) 
  • Să zicem NU TVA-ului! 
  • Salarii mici în România: condamnarea tinerilor la umilință pe viață
  • Conferința Webdidactica „Conștient, nu dependent – Educația, prima linie în lupta antidrog” prezintă date alarmante despre consumul de droguri în rândul elevilor
  • Pană masivă de curent în Cehia: Praga și alte regiuni, afectate. „O situație excepțională”
  • Când va afla Georgescu dacă scapă de controlul judiciar: „Sunt bucuros că dosarul meu a ajuns în instanță”/Așteptat de susținători în fața Judecătoriei- VIDEO
  • Explozie uriașă la o benzinărie din Roma: cel puțin 20 de răniți – VIDEO
  • Coldea, „șeful cel mare”: Ies la iveală detalii-bombă din rechizitoriul DNA, despre rolul-cheie al fostului numărului 2 din SRI
  • Calcul estimativ. Câți bani pierde un român cu salariu de 4.000 de lei, lună de lună, din cauza scumpirilor
  • Exit mobile version