AcasăNewsRenate Weber nu vede Constitutia modificata in toamna aceasta

Renate Weber nu vede Constitutia modificata in toamna aceasta

Spre deosebire de premier, Renate Weber crede ca modificarea Constitutiei este o treaba mai anevoioasa decat pare

Europarlamentarul liberal nu crede ca modificarea Constitutiei ar putea fi gata pana-n toamna, asa cum si-a planificat Victor Ponta.

Spre deosebire de premier, Renate Weber crede ca modificarea Constitutiei este o treaba mai anevoioasa decat pare

In opinia Renatei Weber, modificarea legii fundamentale este necesara, mai ales in ceea ce priveste reglementarea relatiilor dintre institutiile statului. Motivul: ”In ultimii ani am trait intr-o realitate constitutionala in care fiecare facea ce voia, interpreta cum voia. Curtea Constitutionala avea de solutionat in fiecare zi cate ceva”.

Daca pana aici Weber este de acord cu premierul Ponta, lucrurile se schimba atunci cand vine vorba despre termenul pana la care ar putea fi modificata Constitutia. Concret, europarlamentarul PNL se indoieste ca treaba ar putea fi dusa la bun sfarsit conform calendarului prognozat de Victor Ponta, respectiv pana in toamna acestui an. ”Intotdeauna o modificare a Constitutiei determina si altele. Daca o sa fie si modificari multe lumea s-ar putea sa nu vina la referendum, ca nu va intelege despre ce e vorba”, isi explica Renate Weber retinerea.

author avatar
Simona Badulescu
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger