AcasăNewsRemus Vulpescu, seful de la Privatizare, amenintat de Victor Ponta

Remus Vulpescu, seful de la Privatizare, amenintat de Victor Ponta

Victor Ponta, premierul Romaniei, l-a amenintat pe Remus Vulpescu, seful OPSPI, anuntand ca trebuie sa vorbeasca mai putin, altminteri va fi inlocuit.

Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), ar putea fi inlocuit in cazul in care nu va vorbi mai putin si nu va explica intr-un mod coerent procesul de privatizare al cobinatului Oltchim, a anuntat Victor Ponta.

Conform primului ministru al Romaniei, in cazul in care Remus Vulpescu „nu poate”, la conducerea OPSPI va fi numita o noua conducere.

„Domnul Vulpescu sa faca bine sa explice foarte clar, sa vorbeasca mai putin si sa explice mai mult. Daca poate, daca nu, gasim un alt sef la OPSPI care poate sa explice mai clar”, i-a spus Victor Ponta ministrului Economiei, in fata jurnalistilor, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, conform realitatea.net.

Declaratia primului ministru Victor Ponta survine dupa ce Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru preluarea pachetului majoritar al actiunilor Oltchim. Liderul PP-DD a fost amenintat de Victot Ponta ca ar putea ajunge pe mana procurorilor in cazul in care, pana la data de 1 octombrie, nu va achita cele 203 milioane de euro pe care a promis ca ii va oferi in schimbul actiunilor.

Pana in acest momentul contactul de privatizare a Oltchim nu a fost semnat, Dan Diaconescu acuzand conducerea OPSPI ca documentele initiale au fost modificate.

author avatar
Ionut Zgimbau
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger