AcasăNewsRemus Truica tanjeste dupa Patricia Kaas si vrea o relatie cu ea!

Remus Truica tanjeste dupa Patricia Kaas si vrea o relatie cu ea!

Remus Truica si Patricia Kaas

Dupa ce si-a pierdut pe rand sotia si fiicele, Remus Truica incepe sa se reorienteze catre o noua viata alaturi de cea mai celebra amanta a sa, Patricia Kaas, dupa care miliardarul din Snagov tanjeste din ce in ce mai tare.

Remus Truica si Patricia Kaas

„Vorbeste tot mai des, in ultima vreme, de Patricia Kaas. Ar vrea sa reinceapa o relatie cu ea, mai ales ca aceasta l-a iubit enorm. Se tot gandeste la un plan si mizeaza, ca intotdeauna, pe farmecul lui”, a declarat o sursa din anturajul lui Remus Truica, pentru Click.

O frumoasa poveste de dragoste s-a derulat intre Remus Truica (41 de ani) si celebra solista franceza Patricia Kaas (44 de ani), in 2010, cand acesta a fost invitata sa cante la ziua de nastere a omului de afaceri. Nu s-ar fi aflat absolut nimic de aventura lor daca Patricia Kaas nu ar relatat in detaliu, cu emfaza in cartea ei autobiografica „Umbra din vocea mea” momentele fierbinti petrecute in bratele lui Truica.

„Amantul meu devine obisnuinta mea zilnica. Eu nu vad decat genele lui lungi, pielea lui mata, si zambetul seducator. Face bine dragoste. Zilele trec, saptamanile la fel. Continui sa fiu amanta unui om insurat. Calatorim pe ascuns, de la Londra la Monaco, Saint-Tropez ne primeste cu bratele deschise… Odata cu venirea toamnei, iata si sfarsitul povestii mele de iubire. Am fost pacalita. Ramane cu sotia lui. Ce idioata am fost!”, scrie Patricia Kaas in cartea sa fara a preciza numele barbatului cu pricina, despre care ulterior s-a aflat ca era Remus Truica.

author avatar
Ciprian Purice
2.929 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger