AcasăNewsRemus Truica, executat silit

Remus Truica, executat silit

Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase, este executat silit, vineri dimineata, pentru o datorie de trei milioane de euro.

Truica a imprumutat de la o banca suma de trei milioane de euro, in 2008, bani care urmau a fi folositi pentru mai multe investitii personale.

Totusi, Realitatea TV anunta ca acesta nu a putut achita datoria la timp, astfel ca reprezentantii bancii au solicitat si obtinut executarea silita a afaceristului.

Astfel, Remus Truica ramane fara palatul de la Snagov cu care a girat imprumutul facut in urma cu sase ani. Palatul lui Truica este evaluat la 10 milioane de euro, insa reprezentantii bancii spera sa obtina macar jumatate din aceasta suma dupa ce vor scoate cladirea la licitatie.

Remus Truica, 44 de ani, ramane un controversat om de afaceri care a facut senzatie in special gratie modului opulent in care obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere. In plus, Remus Truica este celebru si gratie relatiei avute cu celebra cantareata franceza Patricia Kaas. De altfel, Patricia Kaas i-a si laudat calitatile de amant in autobiografia sa, dar a recunoscut si ca a avut probleme de constiinta cand si-a dat seama ca Remus Truica era insurat si avea doua fetite.

author avatar
Cristi Ionita
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger