AcasăNewsRemus Borza: am fost supus unui linsaj

Remus Borza: am fost supus unui linsaj

Noul consilier din echipa premierului Dancila isi manifesta nemultumirea fata de reactiile iscate de numirea sa la Palatul Victoria, aducand ca argument cazierul judiciar.

„Am fost supus unui linsaj: s-a titrat ca Dancila a inlocuit un penal cu un alt penal. Sa lamurim lucrurile. Vedeti cazierul judiciar?! Ce scrie? Solicitantul nu este inscris in cazierul judiciar. Nu am pagini la cazier”, a tinut sa sublinieze Remus Borza, pana sa si demonstreze spusele sale, prezentand documentul.

Noul consilier pe probleme economice al prim-ministrului a mai tinut sa lamureasca o chestiune indelung comentata in ultima perioada. „Nu neg ca am fost condamnat. Nu o sa ma creada nimeni cand spun ca a fost o condamnare politica si nedreapta. Pe mine m-a condamnat Inalta Curte de Casatie fara sa ma intrebe cum ma cheama, ceea ce este contrar celor mai elementare norme de drept procesual penal. Instanta de recurs nu poate sa dea o hotarare de condamnare care sa contravina cu 180 de grade deciziei date de instanta de fond, in cazul meu Curtea de Apel Bucuresti, care a dispus achitarea, daca nu administreaza probe noi din care sa rezulte alta situatie de fapt. Ori, intr-o astfel de situatie m-am aflat eu”, a subliniat noul oficial guvernamental.

author avatar
Andrei Coman
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger