AcasăNewsREMANIEREA GUVERNULUI: 6-7 ministere pe listă

REMANIEREA GUVERNULUI: 6-7 ministere pe listă

Remanierea Guvernului ar putea fi una dintre temele abordate la întâlnirea informală de la Neptun între Viorica Dăncilă şi liderii judeţeni.

Printre miniştrii vizaţi de demitere ar putea fi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi ministrul Turismului, Bogdan Trif. De asemenea, dintre cei numiţi în Guvern în epoca Dragnea, ar fi vizaţi vicepremierul şi ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, ministrul de Interne, Carmen Dan, şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, spun surse din PSD.

La întâlnire vor fi discutate şi cele două funcţii de vicepremier, cea ocupată de Viorel Ştefan, care urmează să înceapă de la 1 iulie mandatul de membru al Curţii de Conturi a Uniunii Europene şi cea de vicepremier pentru parteneriate strategice, deţinută interimar de Ana Birchall.

Referitor la postul ocupat interimar de Birchall, chiar dacă nu au fost încă discuţii în coaliţie, PSD ar vrea să propună ALDE o rocadă: Ministerul de Externe să treacă la PSD, iar ALDE să primească la schimb funcţia de vicepremier pentru parteneriate strategice.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
525 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger