AcasăNewsRelu Fenechiu, transferat la Penitenciarul Iasi

Relu Fenechiu, transferat la Penitenciarul Iasi

Condamnat la cinci ani de inchisoare, cu executare, in dosarul „Transformatorul”, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor, va efectua cel putin prima parte a condamnarii la Penitenciarul Iasi.

Decizia definitiva a fost luata, joi dupa-amiaza, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Relu Fenechiu se afla la resedinta sa din Iasi in momentul in care a fost anuntata decizia.

Conform bzi.ro, s-a predat singur la sediul Politiei Judetene Iasi, iar reprezentantii fortelor de ordine il vor tine captiv pana in momentul in care vor primi mandatul de executare a pedepsei. Apoi, Fenechiu va fi transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

In aceeasi situatie cu fostul ministru al Transporturilor se afla atat fratele acestuia, Lucian Fenechiu, cat si Mihai Bogdan Damian, condamnati si ei la inchisoare cu executare in dosarul „Transformatorul”. Cei doi s-au predat si ei, singuri, la sediul Politiei Judetene Iasi si vor fi tinuti in captivitate pana in momentul in care se vor primi, de la Bucuresti, mandatele de executare a pedepselor. Apoi, cei doi vor intregi lotul „Transformatorul” de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

author avatar
Cristi Ionita
443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger