AcasăNewsRelu Fenechiu cere scoaterea PC din USL. Daniel Constantin: "Suntem pregatiti pentru...

Relu Fenechiu cere scoaterea PC din USL. Daniel Constantin: „Suntem pregatiti pentru orice!”

Schimb dur de replici astazi intre liberalul Relu Fenechiu si presedintele PC, Daniel Constantin. Nemultumit ca PC merge pe liste separate la alegerile locale, Fenechiu cere scoaterea acestui partid din alianta. In replica, presedintele PC, Daniel Constantin, desi sustine ca Fenechiu obisnuieste sa „vorbeasca prostii”, sustine ca partidul sau este pregatit „pentru orice”.

Relu Fenechiu a afirmat ca este dezamagit de sefii PC, si de la Iasi, dar si de la nivel national, motiv pentru care va solicita conducerilor PSD si PNL sa gaseasca o solutie, astfel incat USL sa fie formata doar din liberali si social-democrati. „Voi cere acest lucru conducerilor PSD si PNL. Am infiintat USL pentru a castiga alegerile si pentru a oferi romanilor o alternativa, nu pentru pofta cuiva. Cei de la PC m-au dezamagit. Au spus ca vor merge cu candidati proprii, desi au primit candidaturi in mai multe judete. Au luat sefia unui consiliu judetean, chiar daca acolo nu au nici un primar”, a spus Relu Fenechiu.
„Este parerea domnului Fenechiu, oricine poate avea un punct de vedere, orice liberal ca si domnul Fenechiu, chiar si portarul de la PNL, nu o sa comentez acum in functie de cum se trezeste domnul Fenechiu, cand se trezeste bine vorbeste bine, cand se trezeste rau vorbeste rau. Vorbeste prostii din nou”, a declarat pentru gandul presedintele PC Daniel Constantin.

El a adaugat ca a spus in mai multe randuri ca daca cei de la PC nu sunt doriti in USL „sunt pregatiti pentru orice”, dar ca nu s-a pus aceasta problema.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger