AcasăNewsRelatia dintre Elena Basescu si Florin Cioaba: "Mi-a fost ca un adevarat...

Relatia dintre Elena Basescu si Florin Cioaba: „Mi-a fost ca un adevarat prieten!”

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a trimis o coroana de flori familiei regelui Cioaba si este asteptata la inmormantarea de vineri.

Elena Basescu a precizat in mai multe randuri ca regreta moartea celui care a fost Florin Cioaba, cei doi avand o relatie extrem de apropiata. Ba chiar, Elena Basescu a fost auzita spunand de mai multe ori ca „Florin Cioaba mi-a fost ca un adevarat prieten”.

Elena Basescu a trimis o coroana de flori familiei indoliata, prin intermediul senatorului PDL de Sibiu Ion Ariton, iar rudele lui Cioaba au precizat, conform Romania TV, ca respectiva coroana a fost instalata direct in salonul de oaspeti in care a fost depus corpul neinsufletit al lui Cioaba.

De altfel, rtv.net aminteste cateva episoade spumoase din relatia pe care Elena Basescu a avut-o cu Florin Cioaba. Anul trecut, Florin Cioaba a fost invitat in calitate de oaspete special la nunta Elenei Basescu. Anul acesta, Elena Basescu l-a invitat pe Florin Cioaba sa ia cuvantul in mai multe randuri la Parlamentul European cand s-a pus problema integrarii romilor.

Florin Cioaba a devenit presedintele International Romani Union la un congres international la care a participat si Elena Basescu. In plus, fata presedintelui Traian Basescu a luat de multe ori apararea romilor, a cerut respectarea drepturilor acestora si a primit, drept cadou de nunta, din partea lui Florin Cioaba o salba de aur si o papusa imbracata in straie tiganesti.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
2.221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger