AcasăNewsReglare de conturi ca-n filmele cu mafioţi, la Arad! SRI a preluat...

Reglare de conturi ca-n filmele cu mafioţi, la Arad! SRI a preluat cazul afaceristului mort în explozie. Orban a reacţionat şi el (VIDEO)

Ioan CrişanReglare de conturi ca-n filmele cu mafioţi, la Arad! SRI a preluat cazul afaceristului mort în explozie. Orban a reacţionat şi el

Momentul în care mașina omului de afaceri arădean Ioan Crişan a explodat sâmbătă dimineaţa, în parcarea unui supermarket din Arad, a fost surprins de camerele de supraveghere din zona respectivă, dar și de martori.

Ioan Crişan a murit, după ce ars de viu în maşina curprinsă de flăcări. Conform mai multor surse din anchetă, se merge pe varianta unui asasinat în cazul de la Arad.

Maşina a avut o bombă

Bomba ar fi fost activată de la distanță, potrivit unor surse din anchetă și se conturează tot mai mult ideea unui asasinat. Sunt indicii că bomba ar fi fost acționată cu telecomandă de la distanță. Pe o distanță de zeci de metri sunt împrăștiate toate obiectele din caroseria mașinii.

SRI a preluat cazul. Serviciul Român de Informații face cercetări în cazul exploziei de la Arad, în ceea ce ar putea fi un asasinat cu bombă. O echipă a SRI a mers la fața locului și se lucrează și la identificarea unor probe care să lămurească dacă a fost o explozie întâmplătoare sau una provocată.

Au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere. A fost întocmit un cerc de persoane suspecte. Este și echipa pirotehnică a SRI. Vom ajunge și la persoanele sau persoana care a produs acest incident și va fi tras la răspundere penală.

Se ridică probe de la fața locului și se încearcă să se stabilească ce substanțe au fost folosite. Am refăcut și traseul pe care l-a avut victima”, a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române.

Ludovic Orban a reacţionat şi el

Preşedintele PNL a declarat, referindu-se la posibilul atentat de la Arad, unde un om de afaceri a murit după ce maşina în care se afla a explodat, că, din punctul său de vedere, România este o ţară sigură şi că avem instituţii care veghează la apărarea ţării noastre.

România a fost ferită o lungă perioadă de timp de astfel de atentate. Avem instituţii care veghează la apărarea vieţii şi siguranţei cetăţenilor români şi este, din punctul meu de vedere, o ţară sigură”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

author avatar
Andrei Ștefan
756 afisari

5 COMENTARII

  1. CINEVA….*PERSOANA IMPORTAN
    TA* A ZIS CA INTRODUCE O NOUA
    *MATEMATICA* DAR ….CU O AXI
    OMA*!!! ––INPARTIREA*! , CA PROCES PENTRU ,, EL” ?….NU MAI
    EXISTA !!!! ….DAR S-A DEMONS
    TRAT , CA GRESELILE SE PLATESSC
    SCUMP FARA POSIBILITATE DE NE
    GOCIERE ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger