AcasăRegina Marii Britanii, invitata la un spectacol de striptease

Regina Marii Britanii, invitata la un spectacol de striptease

Katrina Darling, verisoara stripteuza a lui Kate Middleton, i-a poftit pe membrii familiei regale britanice sa vina la spectacolele ei, pentru a o vedea cum se dezbraca pe acordurile imnului “God Save the Queen”.

Regina Marii Britanii a primit o invitatie cat de poate de bizara

Nonconformista ca de obicei, Katrina, in varsta de 21 de ani, a declarat ca are o profesiune cat se poate de onorabila, de care nu are de ce sa se jeneze.

Katrina Darling face striptease pe imnul Marii Britanii

Mai mult decat atat, Darling s-a gandit ca n-ar fi rau sa ii pofteasca pe membrii familiei regale britanice la spectacolele ei de striptease. Fireste, daca regina Elisabeta a doua ar accepta invitatia, ar fi cu atat mai bine. Mandra de sine si mai ales de prestatia ei pe acordurile imnului “God Save the Queen”, Katrina a ajuns la concluzia ca vrea un reality-show, asa ca a pornit la vanatoare de televiziuni interesate.

author avatar
Alina Creanga
212 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger