AcasăNewsRegina Marii Britanii calareste, la 91 de ani!

Regina Marii Britanii calareste, la 91 de ani!

Desi va implini venerabila varsta, la 21 aprilie, regina Elisabeta a II-a nu are problemele batranetii: a fost fotografiata calare, fara cascheta de protectie, intr-o plimbare in afara Londrei.

Cea mai longeviva suverana din istoria imperiului britanic a sustinut intotdeauna ca, inca din copilarie, unul din hobby-urile sale preferate este calaria, pentru ca “o face sa se simta ca o fiinta umana” si ca refuza sa poarte cascheta, ci doar un batic legat sub  gat, ca sa nu-si deranjeze coafura! Regina calareste inca de la patru ani, cand a primit primul ei ponei – o iapa Shetland numita Peggy, din partea bunicului ei, Regele George al V-lea.

The Telegraph anunta ca regina este din nou sanatoasa, dupa ce la sfarsitul anului a suferit o gripa puternica, care a impiedicat-o sa participe la intalnirile oficiale, dar si la slujba de Craciun si petrecerea de Anul Nou, care a avut loc la resedinta Sandringham, din comitatul Norfolk. Elisabeta a II-a este patroana mai multor asociatii ecvestre si a fost onorata, pe viata, cu Premiul Federatiei Ecvestre Internationale, intr-o ceremonie desfasurata la Palatul Buckingham.

author avatar
Bogdan Borcea
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger