AcasăNewsRegina Letizia, o "Kate Middleton a Spaniei"

Regina Letizia, o „Kate Middleton a Spaniei”

Stil regal: Letizia a Spaniei, stralucitoare la Palatul Buckingham

Asa au numit-o britanicii pe sotia regelui Felipe al VI-lea, cuceriti de stilu-i vestimentar rafinat. A fost jurnalista inainte de a deveni regina, asa ca stie foarte bine ce inseamna o tinuta puternica, purtata corect, scrie The Telegraph.

Stil regal Letizia a Spaniei stralucitoare la Palatul Buckingham

Chiar daca de obicei foloseste creatiile designerului spaniol Felipe Varela, regina Letizia nu se sfieste sa poarte branduri mai putin costisitoare. Dar daca ai stil, si inca unul regal, hainele devin doar un simplu accesoriu. Oricum tinutele pe care a ales sa le poarte pentru vizita de trei zile in Marea Britanie au incantat privirile tuturor invitatiilor prezenti la singurul banchet oficial din acest an oferit Spaniei de familia regala britanica, la Palatul Buckingham.

La eveniment au participat Elisabeta a-II-a, ducele si ducesa de Cornwall, ducele si ducesa de Cambridge si printul Harry. Receptia de la Buckingham a fost un nou prilej pentru un “duel”  regal intre regina Letizia si ducesa Kate Middletown, ambele fiind laudate pentru alegerile vestimentare, dar si de multe ori comparate pentru tinutele aproape identice.

author avatar
Bogdan Borcea
1.013 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger