AcasăNewsRegina Elisabeta a II-a, indurerata de moartea lui Margaret Thatcher. Afla mesajul...

Regina Elisabeta a II-a, indurerata de moartea lui Margaret Thatcher. Afla mesajul premierului britanic!

Regina Marii Britanii nu vrea ca nepoata ei sa se numeasca Diana, si pace

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a primit cu multa tristete vestea ca fostul premier Margaret Thatcher a murit. La randul sau, premierul David Cameron a trimis un mesaj in care isi exprima regretul fata de disparitia din viata a celei supranumite „Doamna de Fier”.

Anuntul ca Thatcher a incetat din viata, luni, la varsta de 87 de ani, a indurerat intreaga natiune britanica. Regina e trista sa afle vestea ca Baronesa Thatcher a murit si va trimite un mesaj privat de condoleante familiei acesteia, au precizat reprezentantii Palatului Buckingham, citati de BBC.

La randul sau, seful Guvernului britanic a folosit reteaua de socializare Twitter pentru a posta un mesaj prin care isi exprima regretul fata de decesul fostului premier britanic, prima femeie din istoria Marii Britanii aleasa prim-ministru. „Am aflat cu profunda tristete ca Lady Thatcher a murit. Am pierdut un mare lider, un mare premier si un mare Britanic”, a scris Cameron. Premierul britanic urmeaza sa se intoarca in urmatoarele ore in Marea Britanie din Spania, unde participa la o reuniune a liderilor europeni.

Margaret Thatcher nu va avea parte de funeralii nationale, insa va fi inmormantata cu onoruri militare.Fostul premier britanic a murit luni, in urma unui atac cerebral.

Citeste si: A murit Margaret Thatcher, “Doamna de Fier” a politicii britanice (VIDEO)

Sursa foto: Facebook

1.944 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger