AcasăNewsReghecampf se face cioban

Reghecampf se face cioban

Dupa ce, cu ani in urma, a investit intr-o ferma de porci ca sa produca jambon de tip iberic (vestitul jamon), acum antrenorul o da pe oi. Practic, a inchiriat de la stat o ferma de ovine pentru cinci ani.

Cu jambonul nu ştiu cum i a mers dar oaia are sigur mare trecere în Emirate şi Laurenţiu Reghekampf nu putea să treacă cu vederea o asemnea oportunitate dai oaia iei banu faci toptanul

Dincolo de faptul ca ar fi putut fi influentat de Gigi Becali pentru care a slujit la FCSB si pentru care, se stie, oaia si mai cu seama telemeaua au un inteles aparte, sau de soata sa care prezinta “Gospodar fara pereche” (adica fermieri in cautare de neveste), mirosim aici o afacere. Pe scurt, Laurentiu Reghecampf este antrenor la clubul de fotbal Al Wahda care se afla in Emiratele Arabe Unite, unde, stie o planeta intreaga, porcul nu este permis spre ingurgitare, dar unde oaia si carnita ei este la mare pret. Deci, prevedem ca Reghe va face oarece negot cu ovine in EAU, lucru ce-i va aduce, cu siguranta, multi bani. Revenind la ferma, aceasta este parte a complexului agrozootehnic Vlasia din comuna Snagov si are circa 10.000 de metri patrati in folosinta. Nu stim daca ea cuprinde si ceva capete de ovine, dar sigur se stie ca Reghe a fost singurul care a depus oferta pentru inchirierea fermei. Ceea ce e cam bizar, mai ales daca tinem cont de distanta fata de Bucuresti si de pretul cerut, numai 1.360 de euro pe luna. Altfel spus, fostul antrenor al FCSB este pe cale sa faca un bizniz grasalan. Si, pana la sfarsit, daca sotia sa tot cauta neveste pentru diversi fermieri, el de ce n-ar deveni fermier pentru cativa ani?

author avatar
Catalin Dumitrescu
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger