AcasăNewsRegele Mihai si principesa Margareta, la o receptie gazduita de Regina Elisabeta...

Regele Mihai si principesa Margareta, la o receptie gazduita de Regina Elisabeta a II-a -VIDEO

(foto: caon.ro)

Regele Mihai si principesa Margareta au fost prezenti, vineri, la un pranz oficial oferit la Castelul Windsor, de Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, cu prilejul jubileului de diamant.

(foto: caon.ro)

La eveniment au luat parte, alaturi de Regele Mihai al Romaniei si principesa Margareta, reprezentanti ai principalelor Familii Regale din intreaga lume, dar si nepotii Reginei – printul Harry, printul William – si sotia sa, ducesa Catherine.

Pranzul oficial organizat cu prilejul implinirii a 60 de ani de la urcarea pe tron a Reginei Angliei a durat o ora si jumatate si a fost precedat de o sesiune foto oficiala, la care au luat parte Regina Elisabeta a II-a si monarhii celor 26 de tari prezente la eveniment, potrivit site-ului Familiei regale a Romaniei.

(foto: captura youtube)

La fotografia de grup, Regele Mihai a stat in dreapta reginei Elisabeta. In fotografia respectiva apar, printre altii, imparatul Japoniei, regina Olandei, regina Danemarcei, regele Constantin al Greciei, sultanul din Brunei, regele Suediei, regele Elvetiei, ducele de Edinburgh, ducele de York, printesele Beatrice si Eugenie, contele si contesa de Wessex, printul Albert de Monaco, regele Albert al II-lea, regele Norvegiei, emirul din Qatar, regele Iordaniei, primul mostenitor din Abu Dhabi si printul Alexandru al Serbiei, potrivit The Examiner.

[youtube]r4o0PZ3yiAw[/youtube]

1.229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger