AcasăNewsRegele Mihai, discurs istoric in Parlament. De la eveniment vor lipsi presedintele...

Regele Mihai, discurs istoric in Parlament. De la eveniment vor lipsi presedintele Basescu si premierul Boc

(foto: caon.ro)

Regele Mihai va sustine, marti dimineata, un discurs in plenul Parlamentului, primul dupa mai bine de 60 de ani. De la eveniment vor lipsi, insa, presedintele Basescu, premierul Boc, dar si Patriarhul Daniel.

Regele Mihai sustine un discurs in Parlament (foto: caon.ro)

Discursul are loc cu ocazia celei de-a 90-a aniversari a Regelui Mihai, potrivit realitatea.net. Suveranul va vorbi in fata celor doua Camere ale Parlamentului, reunite intr-o sedinta solemna comuna, incepand cu ora 10. Momentul este unul special si foarte emotionant pentru Majestatea Sa, a explicat Principesa Margareta.

De la evenimentul de marti vor lipsi insa, seful statului, dar si premierul. In timp ce Traian Basescu va pleca, la ora inceperii discursului Regelui, la Bruxelles, pentru a se intalni cu Jose Manuel Barroso, primul-ministru Emil Boc va asista la manifestarile organizate de Ziua Armatei, la Carei. De asemenea, din sala unde Regele Mihai va sustine discursul va absenta Patriarhul BOR, Daniel.

Discursul de marti face parte dintr-o serie de ceremonii dedicate Regelui Mihai, cu ocazia implinirii varstei de 90 de ani. Regele Mihai s-a adresat ultima oara Legislativului in 1947.

Ramaneti pe www.national.ro, pentru a urmari, LIVE text, discursul Regelui Mihai!

956 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger