AcasăNewsRegele Djokovic a învins iarăşi în Marea Finală Wimbledon. Vezi scorul şi...

Regele Djokovic a învins iarăşi în Marea Finală Wimbledon. Vezi scorul şi cât a durat lupta titanilor (VIDEO)

Tie-break-ul decide finala Wimbledon masculin: În al cincilea set, după ce lupta nu s-a putut decide regulamentar: Djokovic-Federer, 7-3 în tie-break!

Starul a învins din nou în finala de duminică pentru desemnarea celui mai bun jucător de pe iarbă din cuprinsul planetei. Cei doi veterani ai tenisului au luptat cot la cot într-o partidă demnă de numele pe care le poartă, timp de peste cinci ore – record mondial –, şi au înregistrat scoruri uluitoare: Djokovic-Federer: 7-6, 1-6, 7-6, 4-6, 13-12. Scor final la seturi: 3-2.

 

Aflat la mingea de break, Federer își permite să facă piruete, și își pierde avantajul pe serva lui Djokovic, la 11-11 în setul final.

Federer l-a egalat pe marele rival din finală la seturi, după ce sârbul l-a condus cu 2-1 la primele trei seturi, la scorul de 7-6, 1-6 şi 7-6.  Elvețianul i-a furat deja setul al patrulea lui Djokovic, pe care l-a bătut cu un dificil 6-4 la ghemuri. În acest fel, starul în vârstă de 37 de ani a prelungit partida, ducând-o în al cincilea set.

Novak Djokovic și Roger Federer au început, de la ora 16:00, finala masculină a turneului de la Wimbledon. După spectacolul oferit sâmbătă de Simona Halep în finala fetelor, în fața Serenei Williams (6-2, 6-2), este de așteptat ca și cei doi mari campioni să facă un mare spectacol în finala masculină.

[youtube]194cLdYnVF8[/youtube]

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
290 afisari

1 COMENTARIU

  1. 2 recorduri londoneze cel mai lung meci din istorie cu cel mai scurt din istorie a lui Simona. 5 ore cu 55 min.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger