AcasăNewsRegele cluburilor de strip-tease a murit

Regele cluburilor de strip-tease a murit

Peter Stringfellow, figura emblematica si patron al cluburilor de noapte londoneze, a incetat, ieri, din viata, atins de cancer, la varsta de 77 de ani, a anuntat agentia sa de PR.

Deseori era comparat cu Hugh Hefner

”Suntem bulversati sa anuntam moartea regelui cluburilor de noapte, Peter Stringfellow. A fost primul nostru client si un mare prieten. Ne va lipsi”, a comunicat agentia The Cult PR. In 2015, Stringfellow a dezvaluit ca a fost diagnosticat, in 2008, cu un cancer la plamani. A luptat in secret pana la capat cu ticaloasa boala.

Inconjurat de starurile muzicii

Peter Stringfellow a devenit un nume in cluburile de noapte in anii 60, atragand in clubulurile sale din Londra (in special in cel din Covent Garden) , dar si din New York, Paris, Miami, Beverly Hills, Dublin, nume mari ale scenei precum Beatles, Jimi Hendrix, The Kinks, Tom Jones, Rod Steward, devenind un specialist al spectacolelor de stri-tease. Aparea mereu inconjurat de tinere sumar imbracate imaginea sa devenind sinonima cu petrecerile sexy,  si deseori comparata cu cea a lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, decedat si el anul trecut, la 91 de ani.

Stephen Hawking se uita la femei

Alaturi de astrofizicianul Stephen Hawking

In 1980, Peter Stringfellow a deschis, la Covent Garden, in inima Londrei, un ”club pentru gentlemani”. Un local care-i purta numele si pe care ii placea sa-l prezinte drept ”cel mai celebru local de noapte din lume”. Si care, evident, era intesat de celebritati. Printre vizitatori s-a numarat si regretatul astrofizician Stephen Hawking, a marturisit Stringfellow. ”Voaim sa discut cu Stephen si sa-l intreb despre tainele universului dar el era interesat mai mult de fete”, a spus el. ”In ultimii ani, Peter sa mutat din lumina reflectoarelor pentru a petrece timp cu cei doi copii ai sai si cu sotia iubita”, a comunicat The Cult PR. Stringfellowa fost casatorit de trei ori si are patru copii. Nascut in Sheffield (nordul Angliei) in 1940, Peter Stringfellow a fost cel mai mare din cei patru frati ai familiei. In 1962, a stat pentru scurt timp in inchisoare, fiind condamnat dupa ce a revandut covoare furate.

author avatar
Tudor Borcea
619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger