AcasăNewsRegele Cioaba va fi ingropat intr-un sicriu de 3.200 de euro

Regele Cioaba va fi ingropat intr-un sicriu de 3.200 de euro

Corpul neinsufletit al regelui Cioaba este in drum spre Romania, acesta urmand a ajunge la Bucuresti cu o cursa de linie a Turkish Airlines care ar trebui sa aterizeze marti seara, in jurul orei 20.50.

sursa foto: timetv.ro

In tot acest timp, rudele si apropiatii familiei Cioaba fac pregatirile pentru inmormantare. Corpul neinsufletit al regelui romilor va fi preluat de la Aeroportul Otopeni de o masina a unei firme de pompe funebre si transportat la Sibiu, unde va fi inmormantat vineri.

Ultimele informatii arata ca exista posibilitatea ca masina de la pompe funebre sa fie flancata de doua dube ale politiei existand temeri ca romii din mai multe localitati vor sa blocheze convoiul si sa ingreuneze deplasarea pentru a-si lua „adio” de la regele Cioaba.

Daniel Cioaba, fiul cel mic al regelui Cioaba, a anuntat ca Florin va fi inmormantat intr-un sicriu de 3.200 de euro. Conform timetv.ro, sicriul este in stil american, model Boston, si este facut din mahon. Contrar celor spuse pana acum, se pare ca sicriul nu are aer conditionat ci va fi acoperit cu un capac prevazut cu aer conditionat.

“Nu este vorba de un sicriu cu aer conditionat. Va fi un capac care se va pune peste sicriu si care este prevazut cu aer conditionat” a declarat Daniel Cioaba conform sursei amintite.

Se pare ca Florin Cioaba va fi inmormantat in acelasi cavou cu tatal sau, Ioan Cioaba, primul rege al romilor de pretutindeni, in Cimitirul Municipal din Sibiu. La inmormantare sunt asteptate personalitati importante precum Traian Basescu, Victor Ponta sau Corneliu Vadim Tudor.

sursa foto: sibiu.ro
author avatar
Cristi Ionita
1.839 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger