AcasăNewsRegele Cioaba a suferit un al doilea atac de cord, in Turcia!...

Regele Cioaba a suferit un al doilea atac de cord, in Turcia! (VIDEO)

Fiul regelui Florin Cioaba a acordat un interviu televiziunii din Turcia in care a oferit informatii noi despre starea de sanatate a tatalui sau. Dupa preinfarctul suferit in drum spre casa, Cioaba a facut un infarct chiar in timp ce medicii ii evaluau starea de sanatate.

„In urma cu zece zile a venit in Antalya pentru a-si petrece concendiul. I-a placut foarte mult statiunea, mai ales ca a fost pentru prima oara in Antalya. A prins cateva zile foarte calduroase, in ultima zi de sedere aici nu s-a mai dus la plaja pentru ca nu s-a simtit bine si a hotarat sa incheie sejurul. Dupa ce a plecat din Antalya spre casa, la 100 de km de aici i s-a facut rau. A oprit masina la o benzinarie, a chemat salvarea si atunci a avut primul preinfarct”, a spus Dorin Cioaba pentru Haberler.com.

In plus, aceasta a tinut sa adauge ca odata ajuns la spital, starea de sanatate i s-a inrautatit. In timpul unui consult medical, a suferit un infarct, dar a fost resuscitat si de atunci se afla in coma.

Vestile proaste vin din partea medicului Serban Bradisteanu care a spus ca, la o prima evaluarea, regale Florin Cioaba se afla in stare grava. Urmeaza sa se faca si alte investigatii medicale, iar dupa aceea se va decide daca pacientul va fi transportat intr-un spital din Romania sau daca se impune sa ramana in Turcia.

Vezi aici interviul!

author avatar
Anca Murgoci
1.157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger