AcasăNewsRefugiatii refuza sa vina in Romania!

Refugiatii refuza sa vina in Romania!

Iata ca, in timp ce nu mai fac diferenta intre zi si noapte in incercarea disperata de a satisface capriciile mai-marilor Coimisiei Europene de la Bruxelles de a aplica teoria cotelor obligatorii de refugiati, reprezentantii autoritatilor de la Bucuresti mai primesc si vesti bune.

Refugiatii nu se arata incantati de ospitalitatea romaneasca

Pentru ca, desi sunt ceva sanse ca tara noastra sa fie pregatita la timp cu taberele de primire a miilor de refugiati sirieni sau ce or mai fi acestia, s-ar putea ca respectivele locatii sa ramana goale. Pentru ca, pur si simplu, rapoartele informative primite de guvernantii romani arata ca planul ar putea reprezenta un fiasco total. Intrucat refugiatii pur si simplu vor refuza sa fie relocati in tarile est-europene, mai ales in Bulgaria si Romania. Si cum nu vor putea fi „deportati” nici cu japca, uite ca s-ar putea sa scapam fara prea mari dureri de cap de calvarul miilor de refugiati cu care ne “capatuise” Bruxelles-ul.

Noi suntem gata, ei nu!

Iata ca mitul proverbialei greutati cu care absorbim fondurile europene pentru constructia infrastructurii rutiere nu mai sta in picioare atunci cand este vorba de ridicarea de tabere pentru refugiati, din bugetul national. Pentru ca, intr-un efort organizatoric si financiar ca niciodata pana acum, autoritatile de la Bucuresti sunt in grafic cu constructia acestor controversate tabere. Culmea este insa ca exista sanse mari ca acestea sa ramana goale, diplomatii romani primind date despre refuzul categoric al reprezentantilor refugiatilor de a veni in Romania. Si sa nu uitam ca aceiasi refugiati au refuzat sa fie mutati in Finlanda, motivand ca acolo este prea frig si lipseste distractia. Asa ca, la fel ca in cazul Finlandei, niciun oficial de la Bruxelles nu ii poate forta sa vina in Romania, daca acestora deja le-a intrat in cap ca la noi vor face foamea.

author avatar
Matei Gabriel
1.017 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger