AcasăNewsREFERENDUM demitere Basescu: A inceput votul. Sectiile de votare s-au deschis duminica...

REFERENDUM demitere Basescu: A inceput votul. Sectiile de votare s-au deschis duminica la ora 7

(foto: observator.ro)

Votul la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu a inceput, duminica, la ora 7. Sectiile de votare vor ramane deschise pana la orele 23 ale zilei de 29 iulie.

(foto: observator.ro)

Romanii cu drept de vot sunt asteptati, duminica, la REFERENDUM. Alegatorii au de raspuns, cu „da” sau „nu”, la urmatoarea intrebare: „Sunteti de acord cu demiterea Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu?”. Sectiile de votare s-au deschis la ora 7 ale diminetii de 29 iulie, urmand sa se inchida la orele 23.

Pe langa cele peste 18.242 de sectii de votare din tara, alegatorii aflati in strainatate au la dispozitie 306 sectii pentru a-si exprima votul la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu. Totalul de cetateni cu drept de vot inscrisi in listele electorale este de 18.292.514, potrivit Ministerului Administratiei si Internelor. Pentru a fi validat referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu e nevoie ca la urne sa se prezinte cel putin 50% plus unu din numarul alegatorilor, adica 9.146.258 de persoane.

Ramaneti pe national.ro pentru a afla in timp util principalele informatii privind referendumul din 29 iulie!

346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger