AcasăNewsReduceri de vacanta la calatoriile cu trenul

Reduceri de vacanta la calatoriile cu trenul

CFR Calatori ofera turistilor care merg la mare sau la munte o serie de reduceri la bilete, in special pentru grupuri de minimum doua persoane sau la calatoriile din weekend.

Calatoriile cu trenul in weekend sunt la jumatate de pret

Hotelierii de la mare sau din statiunile balneo-climaterice ofera in aceasta perioada, pana pe 15 septembrie inclusiv, facilitati si gratuitati la cazare, prin programele „Zile gratuite de vacanta” si „Hai la bai”. In primul caz, turistii beneficiaza de una sau doua zile de cazare gratis, iar hotelierii din statiunile balneare ofera reduceri notabile. Pe langa aceste facilitati, turistii pot obtine reduceri importante si la transportul cu trenul.

Tarife scazute cu pana la 60%

„Biletul de weekend” oferit de CFR Calatori da posibilitatea pasagerilor sa aleaga in cate weekend-uri doresc pentru a calatori cu trenul,  la costuri reduse cu  pana la 35%, in functie de numarul calatoriilor alese intr-o luna. O alta oferta o reprezinta biletele de tren „Minigrup 2-5”, adica tichete de calatorie pentru minimum doua si maximum cinci persoane, valabile in aproape toate zilele saptamanii, cu exceptia zilelor de vineri si de duminica. Reducerile in aceste cazuri ajung pana la 25 %, daca se procura cu anticipatie de cel putin o zi.  O alta varianta de calatorie o reprezinta „Cartea VSD”, valabila vineri, sambata si duminica. Acest bilet ofera flexibilitate la alegerea rutei, fiind valabil la fiecare sfarsit de luna, reducerile fiind de 25-60%. La calatoriile dus-intors adultii beneficiaza de o reducere suplimentara de 10%, iar copii pana la 10 ani, de 50%.

author avatar
Arpad Dobre
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger