AcasăNewsReduceri de pana la 40% la biletele de tren

Reduceri de pana la 40% la biletele de tren

Minigrupurile de doua-cinci persoane beneficiaza de reduceri de 10-25% din costul total al biletelor

CFR Calatori informeaza ca, din aceasta saptamana, pasagerii pot beneficia de reduceri de pana la 25% la cumpararea in avans a biletelor de tren. Achizitionarea lor online ofera in plus o reducere de 5%, iar in varianta dus-intors, inca 10%.

Minigrupurile de doua-cinci persoane beneficiaza de reduceri de 10-25% din costul total al biletelor

Reducerile sunt oferite in functie de perioada aleasa de pasageri. Astfel, la cumpararea biletului inainte cu:

–         21 – 30 zile, fata de data efectuarii calatoriei, reducerea este de 25%;

–         11 – 20 de zile,  reducerea este de 18 %;

–         6 – 10 zile,  reducerea este de 10 %.

Procentul de reducere se acorda pentru biletul cu pret intreg si pentru biletul de copil, si se aplica  la pretul biletului de calatorie si la suplimentul de tren, in functie de perioada de anticipatie a procurarii biletului. Tariful de rezervare a locului si tariful de supliment de pat/cuseta se achita integral.

Online e mai ieftin

Prin serviciul Cumpara Bilete CFR online, la reducerile de 10% -25% oferite la cumpararea cu anticipatie se mai adauga si un discount de 5%. In plus, cei care folosesc aceasta aplicatie nu au nevoie decat de o conexiune la internet, fara sa fie necesara printarea biletului. Identificarea in tren are loc pe baza unui act de identitate si a ID-ului de bilet primit in varianta electonica pe e-mail.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii pot consulta pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, pot sa apeleze numarul de telefon 021/9521 sau se pot adresa personalului din statiile CFR.

Rute si costuri

Recent au fost lansate mai multe trenuri care vor circula pe rute spre Constanta. Astfel, 31 de trenuri vor asigura legaturi intre principalele orase din tara: Bucuresti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Timisoara, Resita, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati si litoralul romanesc – Constanta/Mangalia. De asemenea, vor exista legaturi intre Constanta si statiunile de la malul marii: Eforie, Neptun, Costinesti, Mangalia. Iata cateva dintre rute si costurile lor la pret intreg pentru o persoana: Bucuresti – Constanta 58,20 lei, Arad – Constanta 121,50 lei, Brasov – Constanta 76,20 lei, Timisoara – Constanta 113,40 lei,  Iasi- Constanta 85,70 lei, Suceava – Constanta 95,10 lei, Galati – Constanta 64,70 lei etc. Cei care cumpara bilete dus-intors platesc cu 10% mai putin, astfel ca, daca se aplica toate reducerile mentionate anterior, biletele vor costa cu pana la 40% mai ieftin fata de pretul initial. CFR Calatori ofera separat (deci nu pot fi cumulate cu cele anterioare) reduceri de 10-25% pentru minigrupuri de doua-cinci persoane, in intervalul luni-joi, respectiv sambata.

author avatar
Arpad Dobre
3.544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger