AcasăNewsReduceri de pana la 30% la biletele pentru trenurile spre mare si...

Reduceri de pana la 30% la biletele pentru trenurile spre mare si munte

Calatorii au la dispozitie peste 40 de trenuri estivale

Traficul feroviar de pasageri spre/dinspre litoral inregistreaza cresteri importante in zilele de vineri, sambata si duminica. CFR Calatori recomanda achizitionarea din timp a biletelor la Trenurile Soarelui.

Calatorii au la dispozitie peste 40 de trenuri estivale

CFR Calatori acorda importante reduceri in functie de perioada de anticipatie cu care este achizitionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipatie de sase zile si ajung pana la 25% pentru anticipatia de peste 21 de zile. Aceasta se cumuleaza cu reducerea de 5% acordata pentru toate biletele cumparate online. Pentru alte facilitati de calatorie acordate prin diverse acte normative (copii, pensionari, persoane cu handicap etc), calatorii sunt rugati sa consulte website-ul www.cfrcalatori.ro, sectiunea Tarife si Oferte Nationale.

Alte reduceri

Calatorii care aleg sa utilizeze trenurile estivale spre munte sau mare pot beneficia si de:

–         25% reducere prin Cardul Tren Plus;

–         10% -25 % reducere cu oferta Minigrup 2 – 5;

–         15%-35% reducere cu oferta Biletul de weekend;

–         25%-50% reducere cu oferta Cartea VSD;

–         31%-56% reduceri de weekend (de vineri pana duminica inclusiv) la trenurile IR (interregio) care circula pe Valea Prahovei, pe rute intre Sinaia – Brasov si retur;

–         10%-20% reducere la calatoria cu trenuri succesive;

–         35 % pentru grupuri de peste 20 persoane.

Trenuri de sezon

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2014 este valabil pana la data de 15 septembrie si cuprinde peste 40 de trenuri spre si dinspre litoral si Delta Dunarii. Pentru a facilita accesul turistilor la Delta Dunarii, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta Bucuresti Nord – Tulcea Oras si retur. Pasagerii vor avea astfel la dispozitie, in fiecare zi, patru trenuri (doua dus, doua intors) care vor asigura legatura cu Delta. Pe de alta parte, trenul traditional destinat tinerilor va circula zilnic pe ruta Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti Nord – Constanta – statiuni – Mangalia si retur. Trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17.45, va circula pe parcursul noptii cu tranzit prin Bucuresti Nord (plecare ora 02.30), si va ajunge la Constanta la ora 06.21 / Mangalia la ora 08.08.

Asistenta speciala

Persoanele cu dizabilitati motorii au posibilitatea de a se deplasa mai usor cu trenul spre si dinspre litoral, beneficiind din partea CFR Calatori de servicii gratuite de asistenta complexa (rezervarea locurilor speciale, insotire in incinta statiei, asistenta la urcare/coborare in/din tren si asistenta la bordul trenului). Pasagerii trebuie sa completeze, cu minimum 48 ore inainte de plecare, un formular care este disponibil online si la casele de bilete, pentru trenuri care au plecari/sosiri din/in marile gari. Toate detaliile pentru accesarea acestor servicii gratuite pot fi gasite pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea servicii.

Rezervari

CFR Calatori ofera posibilitatea rezervarii de bilete prin telefon pentru trenuri cu plecari din:

–         Timisoara – 0256/200.457,

–         Bucuresti Gara de Nord –021/9522

–         Constanta –0727.999.952

author avatar
Arpad Dobre
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger