AcasăNewsReduceri consistente la eMag.ro in super-promotiile "Crazy Days"

Reduceri consistente la eMag.ro in super-promotiile „Crazy Days”

Crazy Days la eMag

Dupa succesul „Black Friday”, eMag.ro demarazeaza proiectul „Crazy Days” in aceste zile, preturile mai multor produse beneficiind de reduceri consistente.

Crazy Days la eMag

„Black Friday”, un fenomen ce a devenit in scurt timp o frenezie a shoppingului in Occident a fost importat cu brio si in Romania, toate magazinele care au luat parte la acest proiect realizand vanzari record in vinerea cu pricina, eveniment demarat cu cateva luni in urma.

Dupa „Black Friday”, retailerul eMag.ro incearca o noua runda de vanzari fulger si reduceri consistente prin campania intitulata „Crazy Days”, ce se va intinde pe durata mai mulor saptamani. „Prima etapa a reducerilor, debutat in aceasta dimineata, cuprine discounturi semnificative la laptopuri, Dell fiind marca ce deschide seria promotiilor. Atat marcile cat si categoriile urmatoare vor fi dezvaluite pe parcursul derularii campaniei”, a explicat Lucia Ciuca, director de marketing eMAG.

Managerii eMag.ro se asteapta ca vanzarile sa creasca de cel putin zece ori in perioada promotiilor fata de normal.
Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG este cel mai recunoscut brand de consumatorii romani pe segmentul electro-ITse numara printre creatorii pietei de comert online din Romania, fiind cel mai mare retailer national de produse IT, care are in portofoliu atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice si electrocasnice.

author avatar
Ciprian Purice
299 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger