AcasăNewsRednic, Danciulescu si alti dinamovisti, audiati in cazul decesului fotbalistului camerunez

Rednic, Danciulescu si alti dinamovisti, audiati in cazul decesului fotbalistului camerunez

Mircea Rednic

Moartea lui Patrick Ekeng a lasat, pe langa un val de tristete si de emotie in randul reprezentantilor clubului alb-rosu, la care era legitimat, si un sir intreg de semne de intrebare in privinta motivelor care au dus la moartea prematura a fotbalistului in varsta de doar 26 de ani.

Mircea Rednic

Astfel ca s-au demarat mai multe anchete si verificari, una dintre acestea desfasurandu-se la Parchetul TribunaluluI Bucuresti, institutie la care s-au prezentat, inca din prima parte a acestei prime zile a saptamanii, atat antrenorul dinamovist Mircea Rednic, cat si Ionel Danciulescu, directorul sportiv de la Dinamo, dar si cativa colegi de echipa ai camerunezului legitimat in Stefan cel Mare, printre ei si fotbalistul Dorin Rotariu, despre care s-a spus ca ar fi fost cel mai apropiat de tanarul jucator. Toti au fost audiati, in calitate de martori, in aceasta ancheta.

Antrenorul considera „normal” sa existe o ancheta in acest caz, avand in vedere ca uin jucator a pierit. „El a fost menajat pentru ca a avut o problema musculara”, a precizat Mircea Rednic, despre camerunez, la iesirea de la audieri.

Procurorii spera sa se lamureasca, pe baza discutiilor pe care le-au avut cu reprezentantii conducerii echipei, dar si cu jucatorii care s-au aflat pe gazon, in apropierea lui Ekeng, in seara zilei in care camerunezul s-a prabusit pe gazon, in timpul meciului cu Viitorul, dar si in ce masura a beneficiat tanarul de ajutor din partea cadrelor specializate, inainte de a fi dus cu o ambulanta privata la Floreasca, spital situat foarte aproape de stadionul Dinamo.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger